hirdetés

Lövöldözés volt Németországban egy ALDI boltban. A fegyveres végzett egy nővel, akit üldözött majd öngyilkos lett a rendőrök kiérkezése lett. A boltban sok vásárló észre sem vette mi is történik állítólag.

 

Egy németországi Aldiban kitört üldözés, kergetőzés fajult vérengzéssé. Egy ámokfutó fegyveres férfi egy nőt lőtt le a boltban, majd végzett magával. Azt egyelőre nem tudni, hogy családi vita, vagy szerelemféltés áll-e a gyilkosság-öngyilkosság hátterében vagy sem. A rendőrség a terrortámadást kizárta mint lehetséges okot.

Az eset Észak-Hessenben történt, Schwalmstadtban. Egy szemtanú beszámolója szerint egy férfi egy nőt üldözött az üzletben, végül lelőtte, majd saját magával is végzett.

A szemtanú elmondta továbbá, hogy több vásárlónak fel sem tűnt, mi is folyik az üzletben, míg 1 órakor el nem dördült egy lövés.

A helyi rendőrség szóvivője elmondta: a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, a lakosságot viszont nem fenyegeti veszély. Egyelőre nem tudni, mi volt a férfi indítéka. A rendőrség egy közleményt is kiadott az esetről, amelyben megerősítik, hogy egy 58 éves férfi lelőtt egy 53 éves nőt, majd öngyilkosságot követett el.

 

( Nagy Attila)