hirdetés

Előzetes letartóztatásba került az a két  magyar fiatal szakács, akik brutális módon végeztek főnökükkel Franciaországban. A két fiatal félholtra verte, majd megkínozta és egy hűtőkamrába zárva hagyta meghalni a kínai étterem egyik tulajdonosát, a másikkal nem tudtak végezni. Sőt a rendőrökre is rátámadtak.

 Gyilkos szakácsok

A 19 és 20 éves magyar szakácsok március 25-e óta dolgozott az étteremben,Pavillons-sous-Bois-ban, amely mintegy 10 kilométerre van Párizstól. Az étterem fölött lakást is biztosítottak nekik. A fiatalok húsvétra haza akartak jönni, amihez pénzre volt szükségük, ezért ölték meg a nőt. A gyilkosságot brutálisan követték el: a rendőrök több mint 50 sérülést találtak a hűtőben megdermedt nő testén.

A fiúk majdnem megölték az étterem másik tulajdonosát is, a nő férjét. Miután a nővel végeztek, a WC-ben bújtak el, és úgy tettek, mintha azt szerelnék. A férj ekkor kezdte el keresni feleségét, a szakácsok pedig egy fenőkővel ütötték le az óvatlan férfit. A két magyar ékszerek és pénz után kutattak a házban, amikor a tulajdonos férfi magához tért, és vérző fejjel a az utcára ment segítséget kérni.

A kiérkező rendőrök össze is csaptak a fiatalok, először székeket vágtak hozzájuk, és az egyik rendőr fegyverét is megszerezték, végül azonban sikerült a rendőröknek hatástalanítaniuk őket.

A szakácsok a rendőrségen elismerték tettüket, és azt is elmondták, fel akarták darabolni a holttesteket.