hirdetés

Dráma Floridában egy koncertnél tört ki lövöldözés. A fegyveres támadásban ketten azonnal meghaltak és csoda, hogy nincs több halálos áldozat. A rendőrség szerint valamiféle bandaháború állhat a géppisztolyos támadás mögött.

 

Ismeretlenek belelőttek egy koncertre gyülekező tömegbe helyi idő szerint szombat éjjel a floridiai Miamiban, legalább két ember életét vesztette, sokan megsebesültek. Csoda, hogy nincs több halálos áldozata a támadásnak, hisz a merénylők géppisztolyokkal lőttek a tömegre. Az eset mögött inkább állhat valamiféle banda háború.

Alfredo Ramirez a Miami-Dade megyei rendőrségtől a helyszínről Twitteren közölte, hogy a bűncselekmény Hialeh településrészen történt egy biliárdklubnál.

A CNN híradása szerint egy fehér Nissan Pathfinder terepjáró fékezett le a klubnál, az autóból három ember szállt ki a kezükben gépkarabéllyal és pisztollyal, és válogatás nélkül tüzelni kezdtek. Több mint 20 embert ért találat, közülük ketten a helyszínen életüket vesztették.

Az általunk megkérdezett szakértők szerint a támadók nem voltak profik.

Gépfegyverekkel egy támadás látványos, hangos, pánikot keltő, egy nem profi kezében, aki sorozatlövést ad le csípőből olyan akciófilmesen. Azonban egy profi így sosem használja a fegyverét. Egy profi itt nem két halálos áldozatot hagyott volna magára.- mondta szakértőnk.

( Nagy Attila )