hirdetés

Ajjaj. Az orosz vezér megpendítette az atomfegyverek bevetését a terroristák ellen. Azaz Vlagyimir Putyin csak reméli, hogy nem lesz arra szükség, hogy nukleáris fegyverekkel szerelje fel azokat az orosz hadihajókat, amelyek a tengerről lövik a szíriai terroristák bázisait.

orosz bombázó

Az oroszok valóban mindent megtesznek az Iszlám Állam terroristáinak az utolsó élő tagjának is a kivégzéséért. Éppen ezért a brutális leszámolás jegyében megpendítették az atombomba bevetését is. Azaz egyre jobban kezd eldurvulni a helyzet és egyre mérgesebbek az oroszok az IÁ dzsihádistáira. Vlagyimir Putyin ki is jelentette, hogy reméli, nem kell atomot bevetnie. Azután tette meglepő nyilatkozatát, miután találkozott az orosz védelmi miniszterrel, aki beszámolt az Iszlám Állam-ellenes akciók legújabb eredményeiről.

Alaposan ki kell elemeznünk a csatatéren zajló eseményeket, hogyan működnek a fegyverek. A Kalibr-ok és a KH-101-esek rendkívül modernek és hatékonyak, és most már azt is tudjuk, hogy a precíziós fegyvereket akár hagyományos és speciális, azaz nukleáris töltetekkel is fel lehet szerelni. Természetesen, ez nem szükséges a terroristák elleni harcban, és remélem, soha nem lesz rá szükség – mondta Vlagyimir Putyin.