hirdetés

Ismét azzal fenyegetőztek ismeretlenek, hogy rendőröket ölnek meg Dallasban. Szinte háborús állapotok vannak a városban: a kapitányság épületét páncélozott járművek védik, a belvárost lezárták. Az országban pedig több helyen vannak tüntetések, összecsapások.

dallas rendőr gyilok

Újabb rendőrgyilkosságokkal fenyegették szombat este a dallasi rendőr-főkapitányságot, és emiatt a város egész területén megemelték a biztonsági intézkedéseket.

A dallasi rendőr-főkapitányságra névtelen üzenet érkezett arról, hogy egy houstoni csoport rendőröket akar megtámadni, illetve meggyilkolni Dallasban.

A belvárosban lévő rendőr-főkapitánysághoz páncélozott járművet vezényeltek, az épülethez vezető utakat lezárták, a városban felfegyverzett rendőrök járőröznek. A dallasi gyorsforgalmi vasút átmenetileg felfüggesztette járatait.

A rendőrség Twitteren cáfolta azokat az elterjedt híreket, amelyek szerint újabb lövések dördültek volna el abban a parkolóházban, ahol Micah Johnson lövöldözött.

Az már biztos, hogy a rendőrgyilkosságokat egyedül az a férfi követte el, aki katonaként szolgált Afganisztánban, de felfüggesztették szexuális zaklatás miatt.