hirdetés

Brutális állatgyilkosság. A Tampa-öbölbeli Busch Garden népszerű flamingóját, a táncoló Pinkyt agyonverte egy 45 éves férfi. Az állat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy el kellett altatni.

pinky

A 45 éves Joseph Anthony Corrao az édesanyjával, a bátyjával és három gyerekkel sétált a parkban, amikor váratlanul odalépett a flamingókhoz, és az egyiknek kitépte egy tollát. Aztán megfogta a 19 éves Pinkyt, és hiába kérte az anyja, hogy tegye le a madarat, a férfi felemelte, és teljes erejéből hozzávágta a betonhoz írja a CNN. Ezek után Corrao még megpróbálta letépni a flamingó egyik lábát is, de a szemtanúk már lefogták a férfit. A flamingókínzó és -gyilkos Corrao szökni próbált, de ezt többen megakadályozták. Az egyik szemtanú szerint a férfi dührohamot kapott, azért kínozta a flamingót.

Pinkyt azonnal állatorvoshoz szállították, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy végül elaltatták őt. Pinky különösen híres volt a környéken, ugyanis rendszeresen táncolni kezdett. Mint a gondozói mondták, nem ők tanították flamencózni, ez a madár természetes viselkedéséhez tartozott.

Corraót őrizetbe vették, de az 5 ezer dolláros óvadék ellenében távozhatott.