hirdetés

Újabb nyilatkozatot tett II. Erzsébet királynő a kialakult családi válsággal kapcsolatban. Igy Harry herceg és neje Meghan a jövőben nem fog a jövőben a királyi-család különféle kötelezettségein részt venni és a királynő támogatja a fiatalok azon döntését, hogy ne uralkodóként kelljen élniük.

 

Az utóbbi időben rájár a rúd a brit királyi családra. Ahogy az Esti Újság is korábban megírta, Harry herceg és Meghan Markle úgy döntöttek, szeretnék élni a saját életüket és Kanadába szeretnének költözni, így nem vennék ki részüket a királyi család kötelezettségeiből sem. A hír nagy port kavart, mivel még maga II. Erzsébet királynő sem tudott arról, hogy a hercegi pár nyilatkozatot tesz az ügyben. Azonnal rendkívüli gyűlést hívott össze, hogy kezeljék a krízishelyzetet úgy, hogy az Harry hercegék és a királyi család érdekeit is képviselje egyaránt. Úgy tűnik, sikerült dűlőre jutniuk, ugyanis II. Erzsébet királynő újabb nyilatkozatot tett, amelyet a hercegi pár Instagram-oldalán is megosztottak.

A nyilatkozatból kiderül, hogy sikerült megoldást találniuk a kialakult helyzetre. Felismerték azokat a dolgokat, amelyek megnehezíthették a hercegi pár boldogulását az elmúlt két évben. A királynő szeretné segíteni párt, hogy élhessék saját életüket, így reméli, hogy a most kiadott nyilatkozatnak köszönhetően már teljesülhet a vágyuk. Erzsébet királynő köszönetet mondott nekik az országban és az egész világon végzett munkájuk miatt, illetve büszke arra, hogy Meghan milyen hamar képes volt beilleszkedni a családba.