Mészáros Pál az év bortermelője
Mészáros Pál szekszárdi borász lett az év bortermelője a Magyar Bor Akadémia budapesti rendezvényén. A díjat 2016. december 2-án vehette át.
Mészáros Pál nevéhez fűződik a 2014 őszén nyílt hotel és étterem is, ami borházuk szomszédságában található Szekszárd belvárosában. Négycsillagos minőségben, különleges enteriőrrel, felkészült személyzettel, személyreszabott szolgáltatásokkal várja a  vendégeit. A szállodában 22 szoba, wellnessrészleg és 150 fős rendezvényterem áll rendelkezésre. Az exkluzív berendezésű a’la carte étterem és a kellemes hangulatú belső terasz kiváló helyszíne baráti, családi összejöveteleknek, romantikus vacsorának vagy üzleti megbeszélésnek. Az étteremben természetesen megkóstolhatják a borászatban készült borokat is. A folyamatosan megújuló étlapon pedig a helyi ízek mellett igazi ételkülönlegességeket is találnak. (Bánrévi Lili)
2016.12.02 20:45:58


© Esti Újság - Hírek és Bulvár minden mennyiségben!

© Esti Újság - 2025 - Hírek és Bulvár minden mennyiségben!