hirdetés

Idén tizedik alkalommal rendezte meg a Dalnoki Labdarúgó Akadémia a névadójáról elnevezett emléktornát. A Fradi legendás trénere Dalnoki Jenő emléke előtt egy tucatnyi csapat tisztelgett, amely jelentős XV. kerületi eseményen a kerület alpolgármestere dr.Pintér Gábor is jelen volt Dalnok Jenő lánya Ildikó mellett, mert szeretik a gyerekeket és a sportot egyaránt. 

pintér gábro, alpolgi

Jól sikerült a X. Dalnoki Emléktorna a XV. kerületben, amelyen 12 csapat vett részt. A fiatal labdarúgók egész nap hajtottak, küzdöttek és érezték jól magukat. A tornán megjelent a kerület polgármestere dr.Pintér Gábor is, aki szintén nagy sportrajongó.

Örülök ennek a sporteseménynek és annak, hogy a híres Dalnoki Akadémia a kerületben ténykedik és oktatja a fiatal labdarúgó palántákat.  Ez a került elmondhatja magáról büszkén , hogy a futball és sportpályák majd mind az önkormányzat tulajdonában vannak.  -mondta dr.Pintér Gábor, alpolgármester, aki a sors kegyes ajándékaként épp a Ferencváros bronzérmes csapatának adhatta át a kupát és az érmeket.

A tornát a Vasas nyerte, míg a második az UTE korosztályos lelkes fiataljai lettek, akiknek az ezüstrémet a neves Fradi legenda Dalnoki Jenő lánya Ildikó asszony adta át, aki a kerületben a sportszeretetét nap mint nap adja át a diákoknak, hisz tanító. .