hirdetés

Árva kamaszoknak okoztak örömet egy szerény kis karácsonyi menüvel a szcientológia egyház önkéntes lelkészei egy fővárosi gyermekotthonban.

 

Egy budapesti gyermekotthon vezetője kereste meg a szcientológia önkéntes lelkészeket, hogy egy korábbi alkalomhoz hasonlóan újra támogatást kérjen tőlük a gyermekek számára.

Azok a problémás tinédzserek, akik a gyermekotthonban élnek, nem kerültek nevelőszülőkhöz, és bizony nehezen élik meg a karácsonyt. Az intézmény vezetője úgy gondolta, megérdemlik a bentlakók, hogy legyen egy jó karácsonyuk, még ha nincs is családjuk – és ebben az önkéntes lelkészek teljesen egyetértettek vele, ezért egy nappal az ünnep előtt minden hozzávalót leszállítottak nekik a gyermekotthonba. A töltött káposztához szükséges alapanyagokon kívül vittek bejglihez valókat is, továbbá üdítőket, édességeket, és meglepetésként még ajándék kozmetikumokat is szállítottak a gyerekeknek.

Az adományok lehetővé tették számukra, hogy egy bőséges vacsora és ajándékok mellett ünnepelhessenek. Ezáltal – bár szülő és család nélkül – mégis úgy érezhették a gyermekotthon lakói, hogy velük is törődik valaki karácsonykor.

( TE)