hirdetés

Újabb iskolai mészárlás történt, ezúttal Nashville-ben egy katolikus magániskolában  Az incidensben hat ember, három gyerek és három felnőtt vesztette életét, a kivezényelt rendőrök tűzharcban végeztek a 28 éves támadóval.

Egy 28 éves nő lövöldözött egy nashville-i keresztény magániskolánál, legalább hat ember, köztük három gyerek meghalt – írja a CNN a helyi hatóságok tájékoztatása alapján.

Bár a korábbi hírek egy tinédzser lányról szóltak, a rendőrség később megerősítette, hogy a támadó egy 28 éves nő volt, akivel a helyszínen végeztek.

Az előkészítő iskolába általában 11-12 éves gyerekek járnak, megközelítőleg 200-an.

A városi tűzoltóság Twitter-bejegyzése szerint a lövöldözésnek több sebesültje is van. A rendőrség beszámolója szerint egy rendőr megsebesült.

A nyomozásban az Alkohol-, Dohány-, Lőfegyver- és Robbanóanyag-ügyi Hivatal (ATF) is részt vesz. az áldozatok és a támadó azonosítása folyamatban van. A támadó három lőfegyvert vitt magával.

Az Education Week adatai szerint március 23-ig 12 olyan iskolai lövöldözés történt az Egyesült Államokban, amelynek halálos vagy sebesült áldozatai voltak.