hirdetés

Lecserélik a megosztó, alig egyesztendős Frad-sast. Alig egy éve mutatkozott be az új stadionhoz dukáló új kabala, de finoman szólva sem nyerte el a szurkolók tetszését. A zöld-fehér klub most pályázatot írt ki a Fradi-kabalafigura megtalálására.

fradi sas pályázat-ftc 3

Tavaly április elején mutatkozott be az új kabalaállat, de másra nem volt jó, csak arra, hogy mindenki szegény teremtésen trollkodjon.

A régi sast pedig elküldték, aki vigaszát a stadionon kívül találta meg, az ultrák közt, akik szintén egyelőre nem kedvelt személyek a Groupama Arénában.

Azonban megérkezett a Fradi váratlan közleménye.

A Ferencvárosi Torna Club nyilvános pályázatot hirdet a klub sportolóinak évszázados szárnyalását jelképező Fradi-sas kabalafigura gyermekbarát jelmezének megtervezésére.

A pályázat két részből tevődik össze: először a legfiatalabb szurkolók rajzolhatják meg, szerintük hogyan nézzen ki az új Fradi-sas, majd a Facebookon szavazás formájában kiválasztott legjobb pályamű alapján, annak jellegzetes vonásait, szín- és formavilágát kötelezően átemelve bármely Fradi-szurkolónak lehetősége nyílik a klub kabalájának új jelmezére terveket készíteni.

(Fotó: fradi.hu)