hirdetés

Kaszás Attila tíz évvel ezelött hunyt el fiatalon. A színművész egy előadása a Tizenkét dühös ember előtt lett rosszul, napokkal később pedig agyvérzésben elhunyt.

kaszás attilaKereken egy évtizeddel ezelőtt, 2007. március 23-án hunyt el Kaszás Attila, Jászai Mari-díjas színművész. Halála mind a rajongókat, mind pedig a hozzátartozókat mind pedig a színészeket mélyen megrendítette, főként, hogy a tragédiának semmi előjele nem volt.

Kaszás 2007. március 19-én, a Tizenkét dühös ember című darab kezdete előtt hirtelen összeesett, napokkal később agyvérzés következtében elhunyt. Várandós feleségét és kisfiát hagyta itt. Jancsi fia 2005-ben született – egy korábbi interjúbanStohl András elmondta, hogy Kaszás életében a fia volt a legnagyobb kincs.

Lánya, Luca, aki kilenc hónappal a színművész halála után, 2007 decemberében jött világra, az édesapját már csak megsárgult felvételekről ismerheti. A színész Nemzeti Színházi öltözője, amelyen Stohl Andrással osztozott, évekig érintetlen maradt, Stohl azt sem engedte, hogy az ajtón levő névtáblát eltávolítsák onnan.

Egykori feleségével, Eszenyi Enikővel tizennyolc évig voltak házasok – ő a napokban egy megható videóval emlékezett volt férjére, akivel a válás ellenére is szeretetteljes, baráti kapcsolatot ápoltak.