hirdetés

Újabb tinik követtek el súlyos bűncselekményt. Pár héten belül ez már a harmadik erőszakos eset, amelynek részese fiatalkorú. Ezúttal többször megszúrtak egy 33 éves férfit Ózdon. A 19 éves fiút és fiatalkorú öccsét egy órán belül elfogta a rendőrség, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

 tinirablók

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettkísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 19 éves F. Józseffel és fiatalkorú öccsével szemben. A gyanúsítottak november 30-án 15 óra 30 perckor Ózdon, előzetes szóváltást követően bántalmaztak és egy késsel több alkalommal megszúrtak egy 33 éves helyi férfit. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekményt követően egy órán belül elfogta, majd bűnügyi őrizetbe vette a terhelteket, és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Sajnos a fiatalok által elkövetett bűncselekmények száma évről évre emelkedik. Sőt ők a legbrutálisabb elkövetők a kriminológiai kutatások szerint. A hatóságok sajnálatos módon a megelőzésre egyre kevesebb energiát fordítanak.