hirdetés

Ma már mindennél egyszerűbb új kapcsolatokat találni, hála a világ legnagyobb online társkeresőjének, a Tindernek. Bárki titokban regisztrálhat Tinderre, pár húzogatás, és máris cseveghetünk másokkal. Az egyszerűség nem csak a szingliket vonzza mágnesként – a Tinder-felhasználók 42%-a él kapcsolatban, tehát feltételezhetően párját megcsalni érkezik az oldalra.

tinderhunterA legnépszerűbb párkereső alkalmazásnak világszerte már 50 millió aktív felhasználója van, akik naponta 10 millárd match-et generálnak. 

Magyarországon is a Tinder az egyik legnépszerűbb társkereső, így feltételezhetően magyarok ezrei érkeznek naponta párjukat megcsalni a platformra. A Tinder már többször a rivaldafénybe került a hűtlenség megkönnyítéséért, most pedig egy új cég válhat a társkereső rémálmává, hiszen segít lebuktatni a hűtleneket az oldalon.

Hogyan derítheted ki, hogy ha szerelmed titokban megcsal Tinderen?

 Eddig egyetlen lehetőséged volt: regisztrálsz az oldalra te is, és húzogatod az embereket, amíg meg nem találod a párod, de a több mint 110 000 budapesti felhasználó között ez egy nagyon sokáig tartana. Ennél sokkal könnyebb megoldást nyújt az új weboldal, a TinderHunter, amivel egyszerűen kereshetsz a felhasználók között.

 A nemrég megjelent TinderHunter használata faékegyszerű. Beírod a a keresett személy keresztnevét, majd rányomsz a keresésre. A keresést ezek után szűkítheted életkorra, nemre és városra. Ha beállítottál minden paramétert, látni fogod, hány találat van a keresésedre, de a találatok képeit csak prémium keresésben fedheted fel. A prémium keresés 790 Ft-ba kerül, és felfedi minden keresztnévtalálatod:

 összes fotóját
, életkorát
, legutóbbi aktivitásának idejét (ebből látod, mikor jelentkezett be utoljára)
, bemutatkozó leírását (ezzel csábítja az ellenkező – vagy az azonos – nemet)
, Instagram-profilját. 

Prémium keresésben Instagram-profilra is kereshetsz, így megspórolhatod mondjuk az összes 25 éves Zoltán átpörgetését Budapesten. A keresésben egyszerű dolgod van, ha ritkább névre keresel – pl. Xavér, Dusán, Jácint, Taksony –, de nehezebb, ha például Zoltánt vagy Sándort akarsz megtalálni. Ha sok találatod van, ne aggódj: a TinderHunter sok embert dob ki egy oldalra, pár perc alatt át tudsz pörgetni akár 1000 profilt is.

 A hűtlenség egyre népszerűbb, hála a Tindernek és a hozzá hasonló online társkeresőknek. Könnyű ezeket használni, és könnyű titokban tartani. Ha úgy érzed, hogy megcsalnak, ne habozz! Használd a TinderHunter keresőjét, és/vagy állj a párod elé, és kérdezz rá szemtől szemben. Azért vigyázz, attól hogy megtalálod Tinderen, még nem teljesen biztos hogy megcsal téged, és ez fordítva is igaz. Ha nem találod meg az oldalon, még nem biztos, hogy nem csal meg téged.