hirdetés

Egy születésnap mindenki számára fontos valamilyen szempontból. Van, aki szereti, de akad olyan is, aki inkább menekül a múló évek elől. De egy biztos: érdemes egy ajándékkal készülni, hogy megmutasd, hogy milyen fontos neked az adott ünnep.

 

Fektess bele időt!

 

Igazán személyes és egyedi ajándékot készíttethetsz, melyet most be is mutatunk! Ez egy olyan meglepetést, amivel garantáltan a te ajándékod lesz a legnagyobb durranás az eseményen!

 

A Szülinap Újság, ahogy a neve is mutatja, egy remek lehetőség születésnapra. A nyomdatermék különlegessége abban rejlik, hogy nincs szükséged másra, mint az ünnepelt adataira és egy kedves, csecsemőkori fényképre. Ezek segítségével könnyedén megalkotják a lapot, ami az ünnepelt születésének a napján megjelent újságok híreit tartalmazza. Ez egy igen maradandó emlék lesz a későbbiekben is.

 

Ezzel persze még közel sem ért véget a Szülinapi Újság kivételes volta, hiszen ez a lap a címoldalon hozza le az igazi szenzációt, azaz, hogy megszületett az, aki az újságot kapja ajándékba! Mindehhez azért van szükség a csecsemőkori fényképre, hogy legyen egy speciális illusztráció is, mivel a saját fényképét az ember általában azonnal megismeri, így tökéletes lesz a megrökönyödés. Persze akkor sincs vész, ha nincs ilyen kép, mivel ilyenkor egy kedves grafikát választhatsz a szenzációs cikkhez.

 

Hogyan és miből készül?

 

Ez az újság egy A/3-as méretben elkészített, dupla oldalas replika, ami magában foglalja az aznapi vezető híreket, érdekes cikkeket. Hogy még korhűbb legyen, egy speciális, vékony, sárgás újságpapírra kerül kinyomtatásra a kész mű. Persze a korhű megjelenés érdekében még számos kiegészítőt választhatsz, például korabeli kávéházi lapozót, vagy éppen merített hengert vagy mappát.

 

A kész mű többnyire a következő újságokból épül fel: Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó.

 

Előfordulhat, hogy az adott napon nem volt elegendő írásos sajtó, így a környező napok legérdekesebb cikkeiből kerül összeállításra a Szülinapi Újság. Ez általában háborús, forradalmi időszakokban jellemző, de persze voltak időszakok, amikor vasárnap nem volt nyomtatott sajtó.

 

Ha úgy tartja kedved, akár több egyedi cikket is rakathatsz az újságba, vagy akár személyre szabott megfejtéssel ellátott keresztrejtvényt vagy éppen horoszkópot is. A cikkek mennyiségét te választod ki, de ne feledd, neked is kell megírni azokat!

 

Ugye, hogy milyen könnyen lehetséges egy igazán személyes ajándékkal előrukkolni? Meglehetősen grandiózusabb ötlet egy ilyen, mint egy sablonos tusfürdő szett!