hirdetés

Dráma. Meghalt az óvónő kismama , aki hármasikreknek adott életet december 15-én. Nem tudni mi okozta a kismama tragikus halálát. A hajdúszoboszlói gyerekek jól vannak.

babaDecember 15-én este meghalt Debrecenben egy édesanya, aki egészséges hármas ikreknek adott életet – értesült a Cívishír. A 32 éves hajdúszoboszlói óvónő két lányt és egy fiút, Mirát, Lénát és Milánt szülte meg. A 29 éves kamionsofőr apára marad most a gyerekek ellátása, ügyükön most a Tündérkör Alapítvány próbál segíteni.

A Cívishír elérte az édesapát, aki elmondta, feleségével Nikolettel mindhiába próbálkoztak évek óta gyermekvállalással. Másfél éve kezdtek bele a lombikbébiprogramba, három megtermékenyített petesejtet ültettek a nőbe, mindhárom meg is maradt. A nő a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában töltötte az utolsó hat hetet, mert veszélyeztetett terhes volt.

A három babát császármetszéssel segítették világra, de az anya nem sokkal később meghalt. Férje, Tamás nem tudja még, mi a halál oka, várja a boncolási eredményeket. Hozzátette, felesége az utolsó napokban rossz közérzetre panaszkodott. A gyerekek inkubátorban vannak, csak egyikük igényel légzéstámogatást. Tamás szerint szakszerű ellátást kapnak, de csak akkor hagyhatják el az intenzív osztály, ha nő a súlyuk. A férfit az nyugtatja csak, hogy mellette áll az ő és felesége családja is.