hirdetés

Állítólag egy fiatal szatír miatt retteg Pécs. A ferde hajlamúnak beállított férfi a pécsi kertvárosban élőket riogatja, a napokban egy tíz év körüli gyereket akart magával csalni. A rendőrség már nyomoz, úgy tudjuk.

kutasi rendőrség

Kisgyermekes családok rettegnek Pécsen, mert a szóbeszéd szerint a város egyik nyugodt, kertvárosi negyedében egy szatír ólálkodik. A férfi 20-30 év körüli, rövid, barna hajú. Általában úgy kezd kommunikálni a kiszemelt gyermekekkel, hogy segítsenek neki megtalálni valakit.

Egy nő tett bejelentést, aki szerint kis híján tragédia történt, mert majdnem sikerült elkapnia egy tízéves kislányt. A kiérkező rendőrök a férfit azonban nem találták sehol sem, felszívódott.

A férfi egy fiút már elcsalt, és különféle fotókat mutogatott neki, és állítólag molesztálta is a gyermeket.

A környékbeliek azonban jobb híján riadóláncot alakítottak ki, hogy a Diana téri piac és a környező tízemeletes házaknál legyenek óvatosak, vigyázzanak a gyermekeikre. A rendőrség is nyomoz az ügyben: a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy valóban történt bejelentés, a Pécsi Rendőrkapitányság pedig ismeretlen tettes ellen, szeméremsértés gyanúja miatt indított eljárást.