hirdetés

Ré­gi­módi bün­te­tés­hez fo­lya­mo­dott egy tanár. Egy diák száját szappannal mosta ki a pedagógus, feltehetőleg a nem oda való beszéd miatt. A gye­rek nem akar töb­bet is­ko­lába menni.

szappanEgy pennsylvaniai diák azt állítja, hogy a tanára büntetésből szappannal mosta ki a száját. A tízéves Donald Thomas elmondása szerint osztálytársával vitázott valamin, amikor a a harrisburgi iskolában a tanár magához szólította.

Azt mondta, álljak a mosdókagyló mellé. Fogott egy darab szappant, és elkezdte a nyelvemet dörzsölni – idézte föl a szörnyű emlékeket a fiú.
A gyermek anyja, Ciara White azonnal a rendőrséget hívta, amikor megtudta, mi történt – írja az Inside Edition.

Rengeteg kérdés felmerül. Először is: miért tesz ilyet egy tanár? Milyen fajta szappan volt? Ez egyértelműen bántalmazás, de akár mérgezésnek is hívhatjuk – mondta a felháborodott anya.
A rendőrség szerint ez nem bűncselekmény, az iskola pedig nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

White asszony elmondta, fia nem akar iskolába menni, és ezen nem is csodálkozik: ő is úgy gondolja, hogy jobb, ha otthon marad a történtek után.

Nemrég az egyik Fejér megyei neves általános iskolában történt hasonló eset, amikor is egy tanár ollóval vágott bele egy tanuló hajába, mondván, az a hajviselet nem iskolába való. Természetesen a keresett iskola igazgatója azóta is hallgat. Biztos rendjén való ez a pedagógusi viselkedés.