hirdetés

Jack Sparrow teljes felszerlésben kórházba látotgatott. Az ismert és flúgos kalózt alakító Johnny Deep titokban látogatott el egy Brisbane-hez közeli gyermekkórházba.  Sparrow kapitány elbeszélgetett és közös fotókhoz is pózolt a beteg gyerekekkel.

johnny-depp

A Children’s Hospital Foundation közlése szerint Depp és színészkollégája, a filmben Scrum kalózt alakító Stephen Graham helikopterrel landolt a kórház tetején, és mintegy három órát töltöttek el a gyerekekkel.

Egyik szobából a másikba ment, hogy minden olyan gyereket meglátogasson, aki nem tud felkelni az ágyból. Nem sajnálta az időt arra, hogy mindenkivel személyesen beszélgessen – mondta el az egyik beteg édesanyja az ABC Newsnak.

Nem akarta, hogy felnőttek vegyék körül és siettessék. A gyerekek kedvéért jött el – fogalmazta meg egy másik szülő.

A színész és csapata arra kérte a kórházat, hogy érkezésükről ne szóljanak se a médiának, se a gyerekeknek. A látogatásra csak akkor derült fény, amikor a Deppel közösen készített szelfik felkerültek a közösségi oldalakra. Johnny Depp állítólag gyakran tesz előre be nem jelentett látogatásokat gyerekkórházakban. A színész az elmúlt hónapokat Ausztráliában töltötte, A Karib-tenger kalózai című nagy sikerű kalandfilmsorozat ötödik részét forgatja. Depp alakítja Jack Sparrow kalózkapitányt. A film várhatóan 2017-ben kerül a mozikba.