hirdetés

Reménykedik a gyerekeket bántalmazó és szexuálisan zaklató, és erőszakoló abaújszántói kamasz fiú, hogy enyhítik büntetését. Valljuk be így is elsőre túl enyhének tűnő büntetést kapott a vádlott tini. Nem hinnénk, hogy 6 év elegendő bűnhődés arra, hogy valaki kisgyerekeket erőszakolhasson meg. Ennyit ér meggyalázott gyermek lelke ?

abaújszántóElső nyilvános ülését tartja a Debreceni Ítélőtábla egy borsodi lakásotthonban történt erőszak ügyében. Egy fiatalt azzal vádolnak, hogy molesztálta kisebb társait. Szexuális erőszak, szeméremsértés, becsületsértés, garázdaság, testi sértés és társtettesként elkövetett autólopás miatt kell felelnie.

A Miskolci Törvényszék idén júniusban hat év fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélte a kamaszt. A döntés ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így került az ügy a táblabíróság elé.

A fiatal 2015 májusától Abaújszántón élt egy lakásotthonban, több kiskorúval együtt. Eleinte visszahúzódó volt, majd egyre agresszívabban viselkedett társaival, többször megverte őket. Gyakran hangoztatta előttük, hogy “ő a király”. Sokszor minden ok nélkül ütötte kiskorú lakótársait, akik féltek tőle, nem mertek neki ellentmondani, illetve a nevelőknek sem mertek szólni – írja a 24.hu. A vádlott 2015 májusa és 2016 februárja között többször szexuális aktusok és zaklatások eltűrésére kényszerítette őket. A gyerekek félelmükben mindent elviseltek. 2016 februárjában az egyik kislány megtörte a csendet és szólt a nevelőnek, ezután beszélni kezdtek a többiek is.