hirdetés

Az angol futballsztár házassága úgy tűnik válságba került sokak szerint. Bár Coleen, Wayne Rooney felesége helyesli, hogy a férje Washingtonban edzősködik tovább, de sem ő, sem négy gyermekük nem követte az egykori angol válogatott futballistát az Egyesült Államokba. Rooney neje nem szereti Amerikát.

 

Meglepődött az angol közvélemény, tudniillik a korábbi angol válogatott futballista, Wayne Rooney családja nélkül dolgozik majd az Egyesült Államokban. A 36 éves tréner a Derby Countyval nem szerepelt fényesen Angliában, és maga is meglepődött egy kissé, amikor az Egyesült Államok-beli Washington DC klubvezetése egy évre szóló munkaajánlattal állt elő. Mivel korábban 2018 és 2020 között futballozott az amerikai együttesben, ismeri a környezetet. Felesége, Coleeen viszont kerek-perec kijelentette, szó sem lehet arról, hogy az Újvilágba utazzon a gyermekeikkel, mert utálja Amerikát, írta meg a The Sun. Így aztán a korábbi kiváló támadó kénytelen elhagyni a feleségét, mert 2023 nyaráig kötelezte el magát a DC-hez, egyedül fog élni Washingtonban. Ha megfelelő eredményeket ér el együttesével, további egy idényre foglalkoztathatják.

Érdekes lesz ez a kihívás – mondta Rooney. – Minden szakmai tudásomat mozgósítom, de álmaimban egy angol élcsapat vezetése él.

Az őt ismerők máris javában találgatják, hogy mikor és hol lép félre. A Daily Mail emlékeztet rá: 2018-ban a washingtoni Dulles-reptéren italos állapotban kötözködött, és emiatt a rendőrök előállították, majd 2019-ben egy floridai bárban túlzottan vehemensen, tolakodó módon udvarolt a bárban szolgálatot teljesítő nőnek. 2010 sem maradt balhéja nélkül, ugyanis a Hooters nevű mulatóban több pincérnőt vegzált.

 

( Cs.T.)