hirdetés

Ronaldo megköszönte kisfia gyásza közben, hogy a MU szurkolók egyperces tapssal fejezték ki a Liverpool elleni meccs hetedik percében együttérzésüket. A legendás focista nem tudni mikor tér vissza a pályára és mikorra dolgozza fel kisfia elvesztését.

 

Mint ismert hétfő este tragikus hírt jelentett be az ötszörös aranylabdás portugál labdarúgó, Cristiano Ronaldo. A Manchester United támadójának párja, Georgina Rodríguez ikerbabákkal volt várandós, azonban az ikrek közül az egyik baba szülés közben életét vesztette.

A portugál sztár a történtek után természetesen elvonult a külvilágtól, és szűk családi körben igyekezett feldolgozni a tragédiát, csapata kedd esti liverpooli vendégjátékán sem lépett pályára.

A Liverpool szurkolótábora a keddi mérkőzés hetedik percében – utalva ezzel Ronaldo hetes mezszámára – egy perc álló tapssal nyilvánította ki részvétét riválisuk legnagyobb csillagának.

Ronaldo a történtek után először jelentkezett a közösségi médiában, köszönetet mondva a liverpooli közönségnek gesztusuk miatt.

Egy világ, egy sport, egy család. Köszönöm, Anfield. Én és az egész családom sem felejti el soha ezt a tiszteletteljes gesztust – írta a portugál sztár.

 

(Nagy Attila)