hirdetés

Öt kategóriában hirdettek győztest az egyik legnagyobb országos gyermekszépségversenyen, Siófokon. A megmérettetésen 65 gyermek indult. gyerekszép

Augusztus első hétvégéjén rendezték meg a Magyarország Gyermek Szépe választást Siófokon, a Luxury Spa Hotelben. Az ország egyik legnagyobb gyermekszépségversenyén 65 gyermek indult, közülük négy kategóriában választottak győzteseket.

– Nagyon izgalmas napokon vagyunk túl, ritkán látunk ilyen sok és szép gyermeket egy versenyen. A profi indulóknak a verseny előtt négynapos felkészítő tábort is rendeztünk Siófokon, itt pin-up stílusú fotózással, kifutóra való felkészítéssel is foglalkoztunk. A Magyarország Gyermek Szépét Kasuba L. Szilárd vezette, a zsűriben pedig ott volt a Kismenőkből megismert Balogh Soma, valamint Kiszel Tünde és a kis Donatella is – mondta Bartalovics Ildikó versenyigazgató.

A bébi kategória nyertese a 3,5 éves Lakó Kira, a mini kategória első helyezettje a 6 éves Lee Tifany, a tini kategória győztese Bakos Benedetta, a little kategória legjobbja pedig Lapat Diána lett. A fiúk közül Molnár Gábor lett a legszebb.

A verseny szervezője, 

Bartalovics Ildikó nem titkolta, hogy  a győzteseknek és rajtuk kívül még néhány indulónak lehetősége van ezután világversenyeken indulni. A következő nemzetközi megmérettetésre jövő héten kerül sor Bulgáriában, itt hazánkat Gitto Klementina képviselheti a szegedi Aphrodite menyasszonyi szalon segítségével, ugyanis ők biztosítják számára a lélegzetelállító habos-babos ruhakölteményeket a kifutóra.