hirdetés

Három bolíviai kisfiú Pókember szeretett volna lenni, ezért egy mérges pókkal egy Fekete özveggyel megcsípették magukat. Szerencsére túlélték a különös kalandot és hiába várták a nagy átváltozást és különleges képességeket, a végén örülhettek, hogy életben maradtak.

 

A bolíviai egészségügyi minisztérium egyik illetékese számolt be róla, hogy három kisfiú, akik 8, 10 és 12 évesek, úgy vélték, ha egy fekete özvegy pók megcsípi őket, ami mérges póknak számít, akkor Pókemberekké válnak.

A bolíviai gyerekek a kecskékre vigyáztak, amikor eszükbe jutott milyen jó lenne Pókembernek lenni. Így először a legidősebb gyerek várta a különleges képességeket a pókcsípés után, majd a többi is utánozta.

A történetről Virgilio Pietro, a bolíviai egészségügyi minisztérium járványügyi vezetője számolt be.

Az egyik kisgyerek a mérgező pók csípésétől egyenlőre járni sem tud, és hiába kapott ellenszert, mindenki csak reméli, hogy felépül. A fekete özvegy csípése mérgező, halálos is lehet.

A gyerekeket izomfájdalommal, izzadással, lázzal és általános remegéssel vitték a La Paz-i Gyermekkórházba, ahol ellenszert kaptak. Állapotuk folyamatosan javul – mondta Virgilio Pietro.

A tisztviselő közölte, főleg a felnőtteknek, hogy legyenek óvatosak, mivel „gyermekek számára minden valódi, így a filmek is, az álmok is valósak.