hirdetés

Szombaton kirabolták a Mammut bevásárlóközpont tövében lévő Retek utcai ékszerboltot. A szemközti pizzéria futárai motorral eredtek a rabló nyomába, de a sportos fantomnak sikerült egérutat nyernie.

 

k utcai rablásSzombaton kirabolták a Mammut bevásárlóközpont tövében lévő Retek utcai ékszerboltot. A szemközti pizzéria futárai motorral eredtek a rabló nyomába, de a sportos fantomnak sikerült egérutat nyernie.

Rendőrautók zárták le a forgalom elől a Retek utcát, az ékszerbolt előtt szalagot feszítettek ki a helyszínelők, egy mentő is megjelent, hogy ellássák az üzlet alkalmazottját.

Egy férfi fényes nappal rámolta ki az üzletet, majd az alkalmazott sikoltozására elmenekült. A szemközti pizzéria motoros futárai üldözőbe vették, de nem sikerült elfogniuk. Egy szemtanú lapunknak azt mondta, lehet, hogy a rabló sportoló volt, szélsebesen futott. Nem kizárható, hogy a közelben valamilyen jármű várta, de az is lehet, hogy tömegközlekedéssel hagyta el a környéket.

Egyelőre azt sem tudni, hogy a férfi mennyit zsákmányolt. Az eladó hölgy láthatóan nem sérült meg, viszont sokkhatás alatt áll