hirdetés

Kis magyar taxis élet. Az egyik ismert budapesti taxiscég sárga huszárainak úgy tűnik nem telik wc- re a nem olcsó kilométerdíjakból, és előszeretettel pisilnek óvodák közelébe. Sajnos a XV. kerületi közrendvédelmisek sem tesznek nagyon semmit a jelenség ellen pedig még térfigyelő kamerákat is telepítettek a régi orosz tiszti kórház utcájába. Persze lehet a kamerák nem működnek. 

 

taxis 2 pisiWC-nek használják a Neptun utcát az egyik ismert taxistársaság emberei, amely cégnek a számában sok az ötös.  Ráadásul a sárga huszárokat az sem zavarja, hogy egy ovi mellett könnyítenek magukon. A helyi lakókat zavarja az, hogy taxis WC lett a csendes zöldövezeti utca, de a lakók többsége szólni sem mer.

A taxis vízelde azért is fura mert nemrég a XV.kerület erre a részre komoly térfigyelő kamerákat szereltetett fel.

Most vagy nem működnek a kamerák, vagy a közrendeseket nem érdekli, vagy az ingerküszöböt nem zavarja  mindez. A lakókat azonban zavarja a jelenség.

Mi úgy gondoljuk a taxisoknak nem óvoda mellett kellene pisilniük, s nem is az utcán. Kíváncsiak lennénk vajon mennyire pattognának az amúgy is híresen vagány taxisok, ha a taxis drosztjukra kakilnánk vagy épp pisilnénk ?

Természetesen várjuk az önkormányzat válaszát a kérdéseinkre és bízunk benne egy taxis sárga toi-toit legalább az érintett taxistársaság vezetése majd idetelepít a saját költségein vagy esetleg megkéri a kollégáit és megtanítja őket arra, hogy hol , mikor és hogyan kell pisilni nem közterületen és nem ovi mellett.

Természetesen megkerestük a XV.kerületi városvezetést, hogy lesz-e taxis toi-toi az érintett utcában? Vagy esetleg felszámolják a nem hivatalos zöldövezeti nyilvános taxis wc-t.