hirdetés

Állítólag befellegezhet a drága fogimplantátumok korszakának hamarosan. Sőt a fogorvostól rettegőknek sem kell már félni. Hamarosan közkinccsé teszik azt az orvosi eljárást, amely által az elhullott fogaink 63 nap alatt maguktól visszanőnek.

fogaszatSok a baj a fogakkal, hiszen ezek a csodálatos szerveink adják az élet alapvető feltételét, amely nem más, mint a táplálkozás. A gond akkor kezdődik, amikor az első fogunkat ki kell húzni. Innentől kezdve elindul egy olyan folyamat, amely meghatározza a komplett természetes fogsorunk átterhelését, ennélfogva a további fogpusztulást. A hiányzó fog miatt máshol rágunk, és ez bizony további foghulláshoz, fogszuvasodáshoz vezethet.

A fogászat manapság rengeteg fejlődött. Főleg dr. Jeremy Mao kutatónak köszönhetően, aki valódi természetes fogpótlási csodát fedezett fel.

Az általa felfedezett eljárás során az emberi szájban az elhullott fogak újra nőnek az őssejtek alkalmazásával. Az őssejteket természetesen a pácienstől nyerik, és saját testébe, illetve szájába ültetik be a parancsra utasított fogakat.

A kínai dr. Mao felhívja arra a figyelmet, hogy az implantátumok, avagy a protézisek veszélyesek az emberre nézve, mert azt lehet, hogy nem fogadja be az emberi szervezet.

Sokak szerint badarság az egész, főleg, hogy az őssejtes eljárással majd az emberek elhullott fogai visszanőnek. Persze a kétkedők azt sem tudják, hogy őssejtek embriókból is nyerhetőek, nemcsak a köldökzsinórból.