hirdetés

A miniszterelnök nagypapai örömök elé néz. Orbán Viktor legidősebb lánya, Ráhel kisbabát vár állítólag,  ami több mint nagyszerű hír. Már várjuk Orbán miniszterelnök úr szelfijeit a gömbölyödő pocakú lányával és majdani unokájával.

orbán ráhel és papa

A Blikk ezerszázalékos értesülése szerint Orbán Ráhel családi körben bejelentette, hogy várandós, és már a 4-5. hónapban van. A hírt magánügyként kezelik, ezért sem a kismama, sem miniszterelnök édesapja Facebook-oldalán nem jelent még meg a nagyszerű és boldog hír. Mindezen örömhírt azonban hamarosan észlelhetjük, hisz a miniszterelnök aligha bírja ki egy jó gömbölyödő pocakú szelfi készítését szeretett lányával, Ráhellel, és ez így van rendjén.

A Blikk infója azért is lehet jó, hisz a miniszterelnök kedvenc Facebook-oldal-szerkesztője és Habony Árpád, a közismert politikai mindent tudó exneje épp itt ténykedett hosszú évekig.

Az is örömteli hír, a családapa Orbán Viktor hamarosan nagypapa lesz. Talán egy férfi életében ez is egy nagyon nagy esemény, hogy szeretett gyermeke gyermekét a kezébe veheti, ringathatja, ölelgetheti és szeretgetheti.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője nem cáfolta az értesülést, azt válaszolta, hogy „a kormányfő családi ügyei nem tartoznak a sajtóiroda kompetenciájába”.

A 27 éves Orbán Ráhel és 30 éves férje, Tiborcz István 2013 szeptemberében kötöttek házasságot. Orbán Viktor kormányfő azóta készül a nagypapaszerepre.

(Fotó: Orbán Viktor/Facebook)