hirdetés

Hiba lenne azt gondolni, hogy csak szépségükkel érnek el eredményeket az ország legsikeresebb gyermekszépségverseny-indulói. 

A gyerekszépségversenyek már nemcsak Amerikában népszerűek, hanem világszerte hódítanak, manapság alig lehet olyan országot említeni, ahol ne szállnának versenybe a kifutón a kicsik.

mini-gyerekszepsegversenyMagyarországon sincs ez másképp: évente tucatnyi gyermekszépségversenyt rendeznek, és a magyar gyerekek külföldön is remekelnek. Az egyik legnagyobb gyerekszépségverseny, a Little Miss Hungary versenyigazgatója, Bartalovics Ildikó nagyon büszke arra, hogy versenyzőik nemcsak szépek, hanem tehetségesek is.

Bábel Virág, 12 éves, Dabas

Még nem volt hatéves, amikor elindult az első gyermekszépségversenyén. Nyert megyei versenyt, országosan kategória elsőként szerepelt, még nemzetközi szakértők is felfigyeltek rá. Pedig Virág nem egyedül a szépségversenyekre koncentrál: az iskola mellett a Fit Kid nevű komplex mozgásformát űzi, amely a tánc, a torna, a ritmikus gimnasztika, és az akrobatika látványos egyvelege. Négy éve Fit Kid versenyeken is részt vesz, rendszeresen az élmezőnyben végez.

Kaiser Csinszka, 8 éves, Tatabánya

Hajdú Péter TV2-s műsora, a Showtime „Mizu” rovatában tűnt fel Kaiser Csinszka. A kislány nemcsak szépségével ér el eredményeket itthon és nemzetközi szinten, hanem a kamerák előtt is ügyesen szerepel. Felnőttként is tévézéssel szeretne foglalkozni, édesanyja szerint Csinszka gyakran emlegeti, hogy egyszer majd átveszi Péter műsorvezetői székét.
Tímár Alina, 8 éves, Budapest

Alina babázás helyett legszívesebben sportmotorozni és quadozni jár fiú ikertestvérével. A benzingőz és a sport mellett rendszeresen szerepel divatbemutatókon, filmekben, másfél éve pedig a szépségversenyek világában is eredményesen szerepel.

Molnár Gábor, 9 éves, Sopron

A szépségversenyek mellett idén kezdett profi szinten focizni. Nagyon tehetséges a labdarúgásban, hamarosan országszerte bemutatkozhat mérkőzéseken. Nagyon szép, karakteres arca van, közösségében a futball és a szépségversenyek terén elért eredményei miatt is büszkék rá. Idén egy világversenyen is sikerrel szerepelt.