hirdetés

A Nickelodeon március 28-án rendezte meg a 28. Kids’ Choice Awards -t, amelynek díjazottjaira az egész világról szavazhattak a gyerekek: a filmek, sorozatok, könyvek, rajzfilmek, játékok, tehetségkutatók és az előadók közül kedvenceikre. Olyan sztárok léptek a színpadra, mint Angelina Jolie, Adam Sandler, Jennifer Lopez és az Agymenők sorozat szomszédlánya, Kaley Cuoco. Senki nem volt biztonságban, a csatorna spotjában is megjelenő trutyi most a díjazottak és a fellépők nyakába zúdult.

kids awards 2015

 

A jelöltekre adott voksokat a hat kontinens 19 helyi oldaláról gyűjtötték be, és a Twitteren adott szavazatokból összesen 21 kategóriában. A Los Angelesben megtartott Kids’ Choice Awards gálát  a hazai rajongók április 1-jén 18:30-tól nézhetik meg a Nickelodeonon.

Nick Jonas, az est házigazdája nyerte el a legjobb énekesnek járó narancssárga léghajót, aminek a színpad felett lebegő óriás változatából J-Lo jóvoltából zöld ragacs zúdult a Jonas Brothers szépfiújára, ami exét, Selena Gomezt is beborította, aki legjobb énekesnőként másodszorra kapott a Nickelodeon-díjazottak zöld zuhanyából.

 

nick_jonas_Kid's Awards 2015

 

A gyerekek kedvenc sorozat színésznője, Kaley Cuoco az Agymenők Pennyje sem maradt szárazon. Adam Sandler a színpadon társával egy óriási vízipisztollyal viccelődött, aki a Jégvarázs Olaf hóemberének amerikai szinkronhangja volt. De hogy a rajzfilmfigura hangadója, vagy a komikus lett zöldbe áztatva, az legyen április 1-jére, a móka napjára hagyva.

Angelina Jolie lett a legszerethetőbb gonosztevő Demóna szerepében, a színésznő magával hozta két lányát is a gálára, a 8 éves Shiloh-t, és a 10 éves Zahara-t. A díjat átvéve pedig arról beszélt, hogy merjenek különbözni a többiektől, hisz ő is különc kislány volt.

 

Angelina Jolie Kid's Awards 2015

 

A gyerekek kedvenc filmje az éhezők viadala lett, Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth ráadásul a legjobb akciószínészeknek járó kölyök Oszkárt is megkapták. Ben Stiller az Éjszaka a múzeumban legújabb részében nyújtott alakítása tetszett a fiatalok közönségének a legjobban, a filmszínész kategória női győztese pedig Emma Stone lett.

A SpongyaBob ismét a rajzfilmsorozatok Number One-ja lett. A Slágerek közül pedig a Jessie J, Ariana Grande és Nicki Minaj koprodukciója, a Bang Bang lett az év dala.

 

Kid's Awards 2015

 

A Modern család fanyar humorát a 18 alattiak is kedvelik, a kategória nyertese ez a családi televíziós sorozat lett, emblematikus figuráik a narancssárga léghajó díj mellé dupla adag zöld löttyöt kaptak a nyakukba. De még pitedobálás, színpadi zöld Nickelodeon-pacás autómosás, és olyan fellépők tették látványossá a showt, mint a 5 Seconds Of Summer, a hip-hop királynő Iggy Azalea és a Grammy-díjas Jennifer Hudson is. Sokan még az előadásaik alatt sem úszták meg szárazon a legvidámabb gyerek díjátadón való szereplést.

A jelöltekre világszerte több mint 500 millió szavazat érkezett, ami rekordnak számít a Kids’ Choice Awards történetében. A magyar kisközönség a tréfa napján, árpilis 1-jén 18:30-kor láthatja a Nickelodeonon a teljes gálát a gyerekek zöld löttyel megviccelt kedvenc sztárjaival.

 

(nickelodeon.com)