hirdetés

Kamasz akart egy kislányt kirabolni Miskolcon. A városi rendőrkapitányság őrizetbe is vette a 16 éves bandita lányt, akit a kislány nevelőapja tartott fel a nyomozók kiérkezéséig.

 

A 16 éves bandita lányt, aki egy 10 éves kislány mobilját akarta megkaparintani rablási kísérlettel gyanúsítják a rendőrök. Úgy tűnik Miskolcon van baj nem is kicsi. Az eddig ismert információk alapján erőszakkal próbálta meg elvenni a kislány mobiltelefonját egy lépcsőházi liftben a 16 éves gyanúsított lány. Az alkalmi bandita nincs könnyű helyzetben, hisz még életveszélyesen meg is fenyegette fiatalkorú áldozatát.

A bandita pechje az volt , hogy a dulakodás közben a kislány elejtette az okostelefonját, de mivel gyorsabb és leleményesebb volt mint a támadója, sikerült gyorsan felvennie a földről, majd a lélekjelenlétének köszönhetően kiszaladt a liftből. A támadást követően a lépcsőn a lakásukba rohant, ahol szerencséjére otthon voltak a szülei, akiknek elmesélte az őt ért incidenst.

A rabolni vágyó tinilányt a kislány nevelőapja így gyorsan utol érte az utcán, és a rendőrség megérkezéséig nem engedett elmenni – írja a police.hu.

(Turcsányi )