hirdetés

A Little Dutch játékok nem csak gyönyörűek, de olyannyira egyediek, hogy kitűnnek a többi gyerek- és babajátékok tömegéből. Még kézbe sem kell venni őket ahhoz, hogy észrevegyük, milyen magas minőségű játékokról van szó.

 

A minőség mellett fontos megemlíteni, hogy a termékek egytől egyig biztonságos kialakításúak, tartós anyagokból készülnek és mind stílusban, mind pedig színvilágukat tekintve egymáshoz tökéletesen passzolnak.

A tökéletes játszótárs

Nem véletlen, hogy ezek a termékek pillanatokon belül gyermekünk kedvenceivé válnak. Már a használt pasztellszínek és minták is nyugtatólag hatnak a kicsikre, de emellett fontos megemlíteni, hogy ezek a játékok környezetbarátak is, hiszen többségük fából készül.

A használt anyagok és színek egyaránt alkalmasak arra, hogy eszünkbe juttassák a régi idők játékait, annak ellenére, hogy kialakításuknak köszönhetően modern darabok.

Nem csak igényesek, de hasznosak is

Természetesen meghatározó egy játék esetében a színvilág, a megfelelő és biztonságos kialakítás, a használt anyagok minősége, de emellett legalább ugyanannyira fontos, hogy az adott termék hasznos legyen és fejlessze a gyermekek készségeit.

Már csecsemőkortól érdemes fejleszteni a nagymozgásokat és az egyensúlyérzéket. A finommotorikus mozgás gyakorlása teszi lehetővé a szép írás elsajátítását.

Nagy kedvenc, a fajáték

A Babaágynemű bolt webáruháznál kapható fajátékok amellett, hogy gyönyörűek és strapabíróak, nem utolsósorban környezetbarátak is, szemben például műanyag társaikkal. Már egészen kicsi kortól ajánlott a használatuk, hiszen többségük fejlesztő szerepet is betölt. Ugyanakkor, ha éppen a gyermek nem játszik vele, szobadíszként, lakásdekorációnak sem utolsó. Illetve nem utolsó megemlíteni, hogy sokkal strapabíróbbak. Nem kell attól tartanunk, hogy széttörnek, vagy nemkívánatos műanyag darabok hevernek szerte-szét a lakásban.

A kínálatban megtaláljuk a babakortól használható készségfejlesztő játékokat. A plüssanyagok rendkívül puhák. A nagyobbaknak kedves miniatűr kiskonyha, pénztárgép, munkapad vagy a játék babakocsi okoz feledhetetlen perceket.

Az elterjedt műanyag babák mellett szemet gyönyörködtetőek a puha, finoman kidolgozott plüssbabák. Ránézésre árad belőlük a nyugalom és az igényesség. Tökéletes választás, ha minőségi, egyedi játékokat szeretnénk gyermekeinknek.

Kevés ennyire minőségi játékcsaládot találni, mely minden igényt kiszolgál. Szülőként pedig nyugodtan hátradőlhetünk, hogy a játékok terén minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy a legjobbat kapja csemeténk.