hirdetés

A miniszterelnök felesége, a magyar first lady igazán tudja mi is a dolga. Lévai Anikó igazán megmutatta mit is érez egy igazi szerető anya, ha bajba esett, rászoruló és egyben nélkülöző gyerekekről van szó.  Bár sokan támadják a first ladyt de szerintünk csak dicséret illeti Anikó asszonyt.

lévai anikó

Bár sokan azzal foglalkoznak, hogy míg a kormány nagy erőkkel harsogja menekültellenességét, és egyre erőszakosabban riogat gyűlöletkampányával, addig Orbán Viktor felesége a bicskei menekülttáborba látogatott, hogy migránsgyerekeket szórakoztasson és játsszon velük egy jót. Sokak szerint ez ironikus.

Szerkesztőségünk álláspontja szerint egy first lady teljesen független a politikától. Egy miniszterelnöki feleség szerény véleményünk szerint mindig példát mutat, mindenkinek, főként egy országnak, hogy egy egy kérdésben mi a helyes válasz, tett és mi a helyes megoldás. Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége most is ezt tette, tökéletesen és egyben úgy mint egy szerető anya, amikor az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagyköveteként a bicskei menekülttáborba látogatott el. A miniszterelnök felesége Lévai Anikó a migráns gyerekeknek tartott játékos foglalkoztatásba kapcsolódott be, ahol közel 100 gyermek pszichoszociális segítésén ténykednek.

Mi úgy véljük bizonyos kérdésekben Európa nagyasszonya,  Angela Merkel is tanulhat Anikó asszonytól.