hirdetés

Érkezik az újabb királyi dédunoka s emiatt Anglia lázban ég.  Nagyban folynak az előkészületek Katalin hercegné második szülése miatt, s ezért több londoninak is áldozatot kell hoznia, de a hírek szerint április 25.-e elött aligha lesz ismételten dédnagyi Erzsébet királyné .

 Katalin és GYörgy herceg

Többek között már most, két héttel a nagy esemény előtt parkolási korlátozást vezettek be a St. Mary Kórház előtt. Ott gyűlik majd össze a világsajtó, de okultak a szervezők György világrajöveteléből, így a fotósok és a tévések csak akkor foglalhatják el az előre kijelölt helyüket, amikor Katalin már bent lesz a kórteremben. A hírek szerint ez a nap április 25-e lesz.

Addig is jól elvan a terhes hercegné, minden idejét a kis Györgynek szenteli. Gyakran vannak a szabadban, és szemmel láthatóan jól érezik magukat.

A 33 éves kismama egyébként sztorizgatott is a kis hercegről, aki izgatott a kistestvér születése miatt. Elmesélte, hogy amikor Vilmos herceg Kínában járt, György odaballagott a kínai porcelánokat tartalmazó szekrényhez, belenézett és azt mondta: „nincs itt a papa”. A brit sajtó minden napjukról beszámol.