hirdetés

Mikróban kínozták pár hónapos gyermeküket. A fiatal házaspár a kórházban bukott le.
mikros szülőkGyermekbántalmazás vádjával tartóztatott le a rendőrség egy fiatal házaspárt Missouriban. Derick és Mikala Boyce-Slezak, mindketten 22 évesek, kivizsgálásra vitték a négyhónapos gyermeküket a kórházba. Az orvosoknak gyanús lett egy égésnyom a kicsi arcán, ezért alaposabban is megvizsgálták.

Kiderült, hogy a gyereknek egy helyen megrepedt a koponyája, és annyira súlyosan bevérzett az agya, hogy akár bele is halhat. Az orvosok azonnal értesítették a rendőrséget, akik letartóztatták, és kihallgatták a szülőket.

Mikala azt vallotta, hogy a gyerek feje akkor sérült meg, amikor a férje elejtette, mert ki akart próbálni valamit, amit a tévében látott. Az égési sérülés akkor keletkezett a kicsi arcán, amikor anyja egy durva tisztítószerbe mártott ronggyal törölgette. A nő azt is elárulta, hogy a férje egyszer, szintén egy tévés élménye miatt, betette a kicsit a mikrohullámú sütőbe, és be is kapcsolta a gépet.

Mindkét szülő előzetesbe került, az óvadékukat félmillió dollárban (több mint 130 millió forintban) állapította meg a bíróság. Kiderült, hogy a párnak már volt gyereke, de őt nem sokkal a születése után elvette tőlük a hatóság, 2016 januárjában – idézi a The Sun cikkét .