hirdetés

Mészáros Lőrincben bíztunk és tessék, bebizonyította a felcsúti milliárdos, hogy ő is ember, ő is érző lélek, és a nép egyszerű fiát a hirtelen jött milliárdok sem változtatták meg. A súlyos beteg Zente 700 milliós kezeléséhez ugyanis úgy tudni jelentős összeggel járult hozzá a miniszterelnök bizalmi embere.

 

Az interneten széles körben ismertté vált Zente édesanyja nagyon örül annak, hogy kisfia kezelésére ilyen gyorsan összegyűlt a 700 millió forint. Az anyuka bízik abban, hogy fia megkaphatja Magyarországon is a kezelést.

Az Esti Újság is beszámolt a kis Zente tragikus betegségéről és arról, hogy a kezelése 700 millió forintba került, amit a TB és az OEP nem áll. Ami magunk közt mondva felháborító. De sajnos más betegségének a gyógyítására sem ad pénzt  ezen két szervezet, hiába lenne kötelességük, s hiába fizet rendesen TB-t az ember mondjuk 40 évig.

Nos szerencsére néhány hét alatt összegyűlt az izomsorvadásban szenvedő 1,5 éves kisfiú kezeléséhez szükséges 700 millió forint. Zente családja augusztus végén indította a gyűjtést. A kisfiú anyukája azt mondta: az utolsó 100 milliót egyetlen ember utalta át a számlájukra, aki nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön a neve.

Azonban Zente édesanyja Facebook posztban fejezte ki háláját a támogatóknak, és külön kiemelve Mészáros Lőrincet és Mága Zoltán hegedűművészt.

Nos mi mindig bíztunk a milliárdossá lett felcsúti szegény legényben, s ezt most be is bizonyította Mészáros Lőrinc. S bízunk benne lesz még sok-sok jótékonykodása a miniszterelnök legjobb barátjának, mert valójában az adakozó, segítő Mészáros Lőrinc az igazi Mészáros Lőrinc.

(Cs.T.)