hirdetés

Érthetetlen dráma Somogyban. Egy hetesi férfi megölte gyermekét, aki láthatáson volt nála. A rendőrség nyomoz, a helyiek le vannak döbbenve a történtektől.

 

Megölte kiskorú gyermekét, majd magával is végzett egy férfi a gyanú szerint Hetes településen szombaton – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Azt írták: a bűncselekmény eddig tisztázatlan körülmények között a 41 éves apa otthonában történt, ahol a gyerek szülői láthatáson volt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatósága emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben.

Feltehetőleg az apa reménytelennek látta a helyzetét és nem is tudta feldolgozni, hogy gyermeke nem vele él. Így a gyilkosság-öngyilkosság kivitelezését látta megoldásnak problémáira. Ilyen esetekben az elkövetők nem mérlegelnek úgy vélik a halál után a megölt szerettükkel lesznek majd.

Az érthetetlen, hogy senki nem vette észre azt, hogy a gyilkos apa mire készül ?! Minden bizonnyal voltak jelei annak, hogy a válást, a gyermeke elvesztését nem tudta feldolgozni. Sajnos ezt észre kellett volna a hivataloknak és a családnak is.

Nem értjük, le vagyunk döbbenve. Nagyon szerette a kisfiát az biztos, de, hogy képes megölni ez borzasztó-mondta egy helyi férfi az Esti Újságnak.

 

( Csákány)