hirdetés

Még mindig toborozzák és járják az országot a rendőrök. A toborzócsoporttól főleg a jelentkezés feltételeiről, a fizikai-erőnléti alkalmasság részleteiről kérdezték a határvadászképzés iránt érdeklődők.

hatarvadasz-toborzasA Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja is részt vett 2016. szeptember 16-án a Hajdúböszörményben megrendezett Közfoglalkoztatási Kiállításon, ahol fogadták a határvadászképzés iránt érdeklődőket. A fiatalok többségét a jelentkezés feltételei, a fizikai-erőnléti alkalmasság részletei érdekelték, továbbá a határvadászok konkrét feladatai. A rendőrség munkatársai igyekeznek mindenben segíteni a jelentkezőket, a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokat is megkaphatják tőlük az érdeklődők. A tájékoztatást követően a toborzók a felvételizni szándékozók részére jelentkezési egységcsomagokat is átadtak.

Akik a rendezvényen nem tudtak ott lenni, de szeretnének tájékoztatást kapni, bármelyik rendőrkapitányságon, rendőrőrsön és határrendészeti kirendeltségen kérhetnek információkat. Emellett a rendőrség honlapján is megtalálnak mindent, ami szükséges ahhoz, hogy döntésüket meghozzák, jelentkezésüket beadják.