hirdetés

Roller-tolvajokat keres a budafoki rendőrség. A két fős banda egy buszról csente el a kétkerekűt pofátlanul, hisz már minden busz be van kamerázva.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága 01220/945/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. szeptember 14-én 14 óra 55 perc körüli időben egy Nagytétényi úton közlekedő autóbuszon utazott két férfi, akik észrevették, hogy a hátsó üléssor mögé egy elektromos roller van betéve. Amikor a busz a Bartók Béla úti lakótelepnél megállt, egyikük – társa takarásában – kivette az ülés mögül a rollert és együtt leszálltak.

A feltételezetett elkövetőkről felvételek készültek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén