hirdetés

Nem bírta a tömeget a közkedvelt kirándulóhely. A kedvező téli időjárás annyi embert vonzott Kékestetőre, hogy a rendőrségnek le kellett zárnia a Mátraházáról Kékestetőre vezető utat, csak a lefelé haladó forgalmat engedik.

Mátraháza, 2014. december 2. Útlezárás a 24. számú úton Mátraházán 2014. december 2-án. Az ónos esõ és fagy okozta fakidõlések miatt a Mátrában teljes az útzár Mátraháza és Parádsasvár között, a kékestetõi bekötõ úton, a 2408-as úton Mátrakeresztestõl a 24-es számú fõútig. Az útlezárások miatt Kékestetõ és Galyatetõ megközelíthetetlen. MTI Fotó: Komka Péter

A Heves megyei rendőrségi sajtóreferens, Lázár Levente arról tájékoztatta a Heves Megyei Hírlapot, hogy a kedvező téli időjárás annyi embert vonzott Kékestetőre, hogy a rendőrségnek le kellett zárnia a Mátraházáról Kékestetőre vezető utat, csak a lefelé haladó forgalmat engedik. Ezt a közútkezelő és a sícentrum szervezői kérték elővigyázatossági okokból.

Úgy tudni, a rendőri intézkedésre azért is került sor, mert több autó már megfordulni sem tudott a többi parkoló járműtől, emiatt torlódás alakult ki az egész útszakaszon.

(Fotó: illusztráció)