hirdetés

Állítólag diákjával járt a baranyai tanár . Legalábbis a megyei nyomozók megrontás matt vizsgálódnak az általános iskolai tanár Cs.T  ellen. A férfi lakásán meztelen fotókat is találtak a diáklányról , gyanúsított azonban egyelőre még nincsen. a tanárt állásából felfüggesztették. Sokak szerint azonban mindez csak egy lejáratás, mert a tanár nemrég elvált, és pereskedik a kisgyermeke láthatásáért s valaki így akarja őt a gyermek elhelyezési perben tönkretenni.

 pedofil

A kis baranyai faluban nem is sejtették, hogy milyen közel került egymáshoz a tanár és diákja. A gyanú szerint a harminchét éves matektanár egy tizennégy éves tanítványával tartott fenn érzelmi kapcsolatot. Állítólag a tanár sokat foglalkozott a kislánnyal, mindig együtt voltak, sokat sutyorogtak ketten, kirándultak de ezt letudta mindenki azzal, hogy a kislányt a pedagógus korrepetálja. Még a lány szülei is örültek, hogy lányuk szívesebben megy az iskolába, ahol a tanár kollégái sem sejtettek semmit.

Egyedül a férfi fura munkahelyváltása volt a gyanús. A tanárról ugyanis  nem ép dicsérő levél érkezett. Egy másik iskolából érkezett egy e-mail, miszerint nem árt vigyázni a kollégával, mert labilis idegi állapotú, mentális gondjai vannak, feleségével és régóta csatározik kisfia ügyében  – mondta el a férfi kollégája.

A tanár állítólag sokszor hazavitte a lányt, közös képeket is posztoltak közösségi oldalakra, a Siklósi várba is kirándultak együtt. Mikor kapcsolatuk kiderült, a tanár tagadott, a fiatal lány kikelt magából és azt ordította, hogy szerelmes a férfiba.

A tanárt felfüggesztették, de ez idáig nem vették őrizetbe. Gyermekpornográfia bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene nyomozás – tudatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

(fotó: illusztráció – parameter.sk )