hirdetés

Lebukott a kállói posta betörője. A nyomozók nagy megdöbbenésére a nyomok egy helyi 14 éves fiúhoz vezettek, aki betört a Posta hivatal épületébe és el lopott sok sok pénzt.  A fiút őrizetbe vették és több betöréssel is meggyanúsították, amelyet be is ismert.

 

Egy 14 éves fiút gyanúsítanak a március közepén történt kállói postabetöréssel. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fiatal kifeszítette a postahivatal ablakát, bemászott az épületbe, és nagy összegű készpénzt vitt el a kezelő helyiségben lévő íróasztal nyitott fiókjából.

De nem csak ez van a rovásán a rendőrök szerint. Azzal is gyanúsítják, hogy betörte egy Kállón parkoló busz első ablakát , majd bemászott a járműbe és megpróbálta kinyitni a kasszát. Mivel a pénzt nem tudta ellopni, így csak a rádiós fejegységet, és a buszsofőr bicskáját lopta el. Ezeken kívül a tini tolvaj két személyautóból is lopott.

A többrendbeli lopással gyanúsított fiatalkorú beismerte a bűncselekmények elkövetését. A fiút őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

( Balu )