hirdetés

Megáll az ész. Már telefont töltő babakocsit is gyártanak. A 4MOMs babkocsit készítők így mondhatni, mindenkire gondoltak. Így az új őrületet kedvelő kismamák is non-stop Pokémon Gozhatnak vagy épp a közösségi oldalakon szörfölhetnek nyugodtan.

4 moms mobiltöltős babakocsi

Nehéz a napokban úgy bármilyen techtémát elővenni, hogy az valahogy ne kötődjön a Pokémon-lázhoz. A 4 Moms babakocsija is ilyen, pedig olyan pluszfunkcióval rendelkezik, ami egyébként is hasznos lehet a gyerekeket tologató szülőknek, hisz menet közben tölti a mobil akkumulátorát.

A babakocsi hátsó kerekeiben generátorokat helyeztek el, amelyek a mozgással energiát termelnek. A babakocsi használójának nincs más dolga, mint egy kábellel csatlakozni a kijelzővel ellátott egységhez, így a mozgással termelt energia nem veszik kárba, hanem a mobil akkuja töltődik.

Ezzel még nincs vége az extrák sorának, hiszen a babakocsit elöl és hátul is lámpákkal látták el, amivel akár sötétben is nagyobb biztonságban tehető meg a napi séta. Az előbb említett kijelző egyébként olyan infókkal szolgál, mint a hőmérséklet, a megtett távolság, sebesség, illetve az akku töltöttségi szintje.