hirdetés

Hősnek tekintik azt az amerikai buszvezetőnőt, aki megmentett egy 19 hónapos kisgyereket, aki simán sétálgatott egyedül Milwaukee egyik forgalmas utcáján.

 

milwaukee 2A kislány az út mellett mezítláb és alulöltözve futott, sétált, barangolt de szerencsére a menetrend szerinti busz sofőrje ezt észrevette, mielőtt baj történt volna. Irena Ivic azonnal lefékezett, hogy utána eredjen. A hősies buszvezető ezután magával vitte a gyermeket a buszra.

Az egyik utas gyorsan felajánlotta a kabátját, mert a kislányon csak egy felső és egy pelenka volt. Be is takargatták, aki ezután hamar el is szundított a buszsofőr karjaiban.

A felvételeket a milwaukee-i közlekedési vállalat hozta nyilvánosságra. Irena szerényen nyilatkozott a történtekről.

Jókor voltam jó helyen. Imádom a gyerekeket, korábban tanárként dolgoztam, és nekem is van gyerekem. Örülök, hogy segíthettem.-mondta a buszos néni.

A lány apja azt mondta, a felesége templomba vitte a kislányt. Az anya mentális betegsége miatt valószínűleg elfeledkezett a gyerekről, aki elkóborolt. Az apa akkor jött rá, hogy baj van, mikor meglátta a rendőröket a környéken. A gyereket elhagyó nőt nem büntették meg.