hirdetés

Decemberben négynapos előadás-sorozat keretein belül találkozhatnak a gyerekek a Vidám Színpadon a Minimax egyik legnépszerűbb magyar meséjének főszereplőivel. A Kicsi Gesztenye Klub Zenés Mesejáték nézői látványos színpadi show keretében kapcsolódhatnak be a főhősök kalandjaiba.

kicsigesztenye-min-1-csibeszke-magazinVarázslatos színpadi show-t mutat be a Vidám Színpadon a Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesesorozat, a Kicsi Gesztenye Klub. Kicsi Gesztenye, Lufipofi, Olly, Napsugár és Liza történeteibe egy nagyszabású színpadi show keretein belül kapcsolódhatnak be a nézők december 6-án, 27-én, 28-án és 29-én. 

A Kicsi Gesztenye Klub Zenés Mesejáték során hatalmas mesevilágként elevenedik meg a Minimaxról már jól ismert szereplők története. A speciális gyártású, különleges jelmezekben szereplő művészek és az egyedi látványvilág felejthetetlen élményt ígér a gyermekek számára.

 A négy őselem – a föld, a levegő, a víz és a tűz – ihlette figurák szellemes párbeszédekkel, sok zenével, fülbemászó dallamokkal igyekeznek átadni a gyerekeknek a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők különböző élethelyzetekben kalauzolják a kicsiket, segítenek levonni az adott történet tanulságát.

 A 12 epizódból álló Kicsi Gesztenye Klub animációs mesesorozatot Dobrády Ákos jegyzi producerként, valamint a zenei anyagot is ő szerzi. A verseket a több rangos díjjal kitüntetett Szabó T. Anna költő-műfordító írta.

A sorozat márciusi indulása óta a Minimax öt legnézettebb műsora közé került, a YouTube-on több mint 2 milliós nézettségre tett szert, és a Facebookon is tízezres rajongótábora van.

Jegyek kaphatók: https://www.jegy.hu/program/kicsi-gesztenye-klub-unnepi-zenes-mesejatek.

(Fotó: Csibészke Magazin)