hirdetés

Szombaton együtt a Tábor! Mint ismert, a 2015. szeptember 12-én, 20:30-kor Újpest-Fradi derbi. A Ferencváros Tábora az összecsapás előtti órákban Újpest Városkapunál fog majd gyülekezni 18:30-tól, mint ahogyan az korábban megszokott volt.  Több ezren, együtt, gyalogosan vonulva közelítjük meg a Szusza Ferenc stadion környezetét. A stadiontól néhány száz méterrel a Megyeri út kezdeténél, pedig fantasztikus szurkolás közepette, nagy kivetítő segítségével megtekintjük a mérkőzést.

Ferencváros-Újpest, ultrák, Fradi szurkolók a Népligetben

Fontos!

Várható provokáció innen is,onnan is hiszen ha bármilyen balhé,verekedés,dobálózás stb történik, az Kubatov Gábornak és a szkenner intézményének jó. Ez most a Ferencváros Táborának a rendezvénye, ha itt bármi történik, azt a Tábor nevével kötik össze.

Ebből következik,hogy ezen a rendezvényen (oda és visszaúton) nem lehet semmilyen balhé!

Tudjuk,hogy a románok elleni mérkőzés előtt-után kirobbant harcok miatt sokakban ott a tettvágy,a bosszú, de próbálja mindenki elfojtani ezt magában. Ígérjük, nem kell sokáig.

Okosnak kell lenni,hiszen egy “sállal eltakart arc” vagy egy pirotechnikai eszköz begyújtása is okot adhat a rendőrségnek a beavatkozásra.

Ezért legyen mindenki fegyelmezett (ne igya magát senki hullarészegre) és kövesse a Tábor vezetőinek instrukcióit.

Szintén fontos,hogy még mindig nincs olyan ok, ami miatt fel kell lépnünk “migráns kérdésben”.

Tény,hogy egyre feszültebb a helyzet, sokan már “kardot rántanak”, de amíg az országból továbbmennek  a migránsok és magyar embereket nem bántalmaznak, addig nem állunk oda eléjük.

Emiatt senki se menjen migránsokat verni,provokálni aznap,pláne nem a Ferencváros színei alatt.

Ne legyünk a mocskos politika mocskos játékszere!

Hajrá Ferencváros!