hirdetés

Ki vannak idegileg a Fradi-szurkolók egy stadionképtől. A Fradi-aréna ugyanis lila színben pompázik egy fotón. Azt sem tudni, hogy trükk vagy valós az eset. A hozzászólások alapján azonban tény, hogy alaposan kiborította az ultrákat az eset. Hogy ez kinek a hibája, nem tudni. De feltehetőleg nem a klub elnöke kérte a fura kivilágítást.

Fradi lila stadion

Sokak szerint csak valaki szórakozik Photoshoppal. Mások szerint meg valóban lila színben pompázik a Fradi arénája. Biztosat egyelőre nem tudni. A fotó valódinak tűnik, de nem vagyunk Photoshop-szakértők. 

Nem tudni, mi az oka a lépésnek, bár könnyen elképzelhető, hogy a díszkivilágítás nem lila, hanem magenta akar lenni, egyes pletykák szerint ugyanis akár napokon belül bejelentésre kerülhet, hogy a Telekom szponzori szerződést köt a klubbal. Mint ismert, a gigacég székháza is a stadion melletti területen épül majd fel.

Akármi is áll a háttérben, a mai lépés nem igazán nyerte el a szurkolók tetszését, ha trükk, ha nem. Igazából ez a fotó arra volt jó, hogy a klub vezetése és az ultrák közti mély válságot még jobban mélyítse. Kár.

(Fotó: Fradimob)