hirdetés

Egyre gázosabb a TV2, amióta a tévézéshez alig értő személy irányítja a hírműsort. Most előfordult az a képtelen történet, hogy egy pillanatra a még megmaradt pár nézője a Csigatévének nem tudhatta, hogy miként került az RTL csatornára. A TV2 hírműsorban az RTL-t kapcsolta.

rtl-TV2 baki

A Tények már leköszönő háziasszonya, Várkonyi Andrea épp a Liszt Ferenc repülőtérről bejelentkező Dudás Ádámnak adta át a szót élő kapcsolásban, de Dudás helyett a külgazdasági és külügyminiszter, Szijjártó Péter, a brüsszeli terrortámadásokkal kapcsolatos sajtótájékoztatójának képét vágták be.

A képernyőn néhány pillanatra egyszerre volt látható az RTL Klub és a TV2 logója, de a nézők a bejelentkező Dudás Ádám hangját hallhatták.

Most nem szívesen lennénk annak a TV2 munkatársnak a helyében, aki a kapcsolás képe helyett véletlenül a fél szemmel nézett RTL Klub-híradóét küldte a képernyőre.

Az azonban tény, hogy súlyos malőr és szakmai hiba történt. Legfőképp nem a kis szakitól, aki a stúdióban ténykedik, mint technikus, vagy épp a rendezőtől, hanem a vezetőség munkáját fémjelzi mindez. Mert amilyen a vezető, olyan az adott műsor pontossága, a látványa és egyben a nézettsége. Nos, a TV2 háza táján, bizony úgy fest, komoly szakmai káosz van.