hirdetés

Jön a baba Czenééknél
2017-10-26 15:39

Baba érkezik Czene Atilláékhoz. Hamarosan megszületik az olimpikon úszó és Bánhidi Petra babája, akit Laurának neveztek el a szülők.
czeneA boldog házaspár bár már 10 éve szereti egymást, valójában csak másfél éve kezdtek el azon gondolkozni, hogy ideje lenne gyereket vállalniuk.

Voltak találgatások, hogy eddig mi miatt nem jött össze a gyerek, de mindenkit megnyugtathatok,ezekből semmi sem volt igaz – kezdte Czene .

Mind a ketten élsportolók voltunk, én 30 éves koromig az uszodában, a vízben éltem az életem, Petra a táncteremben. A versenysportnál nincs idő a magánéletünkre. A párosnak bőven akadt tennivalója, valamint szerettek volna egy kicsit élni, bepótolni azt a 20 évet, amit az élsportnak szenteltek, ezért is váratott magára ennyit a baba kérdés.

Petra a nagy pocak miatt már nem szabad nyújtózkodnia, így ugyan még tanít, a táncmozdulatokat nem ő mutatja be, de mai napig a teremben tölti a napjának nagy részét, és férje szerint meg sem lehet mondani hátulról, hogy kedvese már a hetedik hónapban van.

A családban eddig is a nők domináltak, ugyanis Attila elmondása szerint, ő már csak negyedhegedűs lehet, hiszen Petra és Laura mellett, van egy négy éves kutyájuk is, aki szintén erősíti a nőuralmat a házukban.